over mij

Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en een gesprek! 

Over mij

Ik ben in 2013 afgestuurd aan de Nederlandse Filmacademie, richting montage. Sindsdien ben ik volop bezig geweest met het monteren van bioscoopfilms, tv-drama’s en kinderseries. Die focus is niet geheel bewust, dus ik sta zeker open voor documentaires en commercials.

Ik heb door de jaren heen steeds meer ervaring opgedaan in het monteren van drama en samengewerkt met verschillende regisseurs, editors en producenten. In 2019 mocht ik mijn eerste bioscoopfilm monteren, ‘Whitestar’. Een jaar later kwam daar ‘Casanova’s’ achteraan. Casanova’s is een van de weinige Nederlandse films die tijdens de Coronacrisis heeft kunnen draaien en is toch in 2 weken tijd Goud geworden. Inmiddels is mijn 4e bioscoopfilm, De Tatta’s eind 2022 in premiere gegaan. De film haalde al snel de Gouden status en heeft al meer dan 600.000 bezoekers gehad.
Ik heb mee mogen werken aan verschillende seizoenen van Flikken Maastricht en Rotterdam en heb de volledige montage verzorgt voor de webseries Flexe Gasten en Flexe Meiden.

Ik heb mijn eigen kantoor in de Houthavens van Amsterdam en ik kan, naast de creative montage, naar wens ook alle technische aspecten op mij nemen die te maken hebben met de montage. Zoals het inladen en syncen van het materiaal, maar ook de online montage naderhand.

Kennismaken? Neem contact met mij op.