Mijn Portfolio

Flexe gasten

Als Steef, Lucas en Oscar op de eerste schooldag gelijk weer het doelwit zijn van pesterijen zijn de jongens het definitief zat om altijd maar de losers van de school te zijn.

Casanova's

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren.

Op gepaste afstand

In deze korte film ontmoeten Ilias en Eef elkaar ten tijde van de corona-crisis. De twee brengen samen een dag door in de uitgestorven straten van een stad in lockdown.

White Star

Tijdens de vakantie werken Megan  en haar beste vriendin Julia samen met Eddy bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. 

Flikken Maastricht

Nederlandse politieserie met in de hoofdrol Victor Reinier als Floris Wolfs en Angela Schijf als Eva van Dongen.

Flikken Rotterdam

Nieuwe serie, nieuwe stad. Gijzelingen, moorden, drugsdeals en ontvoeringen zijn aan de orde van de dag voor het rechercheteam en de officier van justitie.

De Ludwigs

De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, een jongen die in het pleeggezin van Erik en Kate Ludwig opgenomen wordt

Op Weg Naar Pakjesavond

 In deze kinderserie, uitgezonden op Nickelodeon, zijn Sinterklaas en zijn Pieten druk in de weer met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Als

Bureau raampoort

Nederlandse politieserie met in de hoofdrol Thomas Acda als Peter Opperdoes en Tim Haars als Jacob Holm. Samen vormen zij het recherche duo gestationeerd bij Bureau Raampoort, te Amsterdam